Spanje

Spanje

Goedkope vliegtickets Spanje

Waar denk je aan als ik tapas, sangria en siësta zeg? Juist ja, Spanje natuurlijk! Deze woorden zijn eigen aan Spanje en is ook geïntegreerd in ons leven. Spanje is heel Europees en staat open voor de toeristen wat de bezoekers zeker appreciëren. Geniet van de zon, de stranden, het uitgaansleven, de natuur in al zijn schoonheid. Nog nooit in Spanje geweest?  Aarzel niet en boek je vliegtickets in enkele eenvoudige stappen. Daarna is het alleen nog maar inpakken en wegwezen!

Goedkope strandvakanties Spanje

De zon is al in the pocket, je moet alleen maar kiezen naar welke streek je gaat. De Canarische Eilanden, Ibiza,  Mallorca, Sevilla, zijn nog maar een paar plaatsen wat je kunt ontdekken. Er is een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Voor ieders budget is er wel wat. All-inclusive hotels, vol- of halfpension, B&B, hostels of toch liever een appartement huren, het kan allemaal.

Goedkope citytrips Spanje

Spanje is niet alleen populair voor een strandvakantie maar ook erg in trek  voor citytrips. Barcelona en Madrid staan in de top 5 van de meest bezochte steden.  Je hebt wel meer dan één vakantie nodig om Spanje helemaal te ontdekken. Naast zon, zee en strand heb je ook bezienswaardigheden in Spanje zoals de Aquaduct van Segovia, de Dali Museum, El Teide (vulkaan op Tenerife), Mirador del Rio wat het voormalige huis van de kunstenaar César Manrique was, .. .

Algemene info

In de zomermaanden is Spanje warm tot zeer warm met temperaturen die oplopen tot 45° graden. Wel heb je heel veel temperatuurverschil tussen het noorden, het binnenland en de eilanden en  kustgebieden. 
De munteenheid is de Euro en je kan vrijwel overal betalen met je creditcard.