Turkije

Turkije

Goedkope vliegtickets Turkije

Zin om goedkoop naar Turkije te reizen? Goed idee! Een strandvakantie, een citytrip of een goedkope vliegticket? Turkije biedt je talrijke mogelijkheden qua bezienswaardigheden,  ontspanning en logement. Je hebt dus keuze genoeg. De meest geliefde steden zijn onder andere Istanbul, Marmaris, Antalya en Bodrum. Deze worden jaarlijks bezocht door massa’s toeristen. Het is zeker de moeite waard! Wij, als Sunsky Vliegvakanties helpen je graag om deze geweldige beleving met een goedkope vliegticket nog aangenamer te maken. 

Goedkope strandvakanties Turkije

Ben je van plan om vredig van de heerlijke zon te genieten? Dat kan perfect in Turkije! Goedkope familievakantie, een strandvakantie met prachtige luxueze resort hotels met aquapark! Turkije bezorgt je enorm veel fantastische strand mogelijkheden. De meest geliefde en prachtige stranden zijn het Iztuzu strand en het Oludeniz strand in de provincie Mugla,
Het Sedir Adasi strand en eiland in Marmaris en het Patara strand in Antalya. De ultra all inclusive vakanties in Turkije zijn gekend omwille van hun top kwaliteit en goede service tegen onklopbare goedkope prijzen.

Goedkope Citytrips Turkije

De meest geboekte Citytrips in Turkije zijn naar Istanbul en Izmir. Deze twee geweldige steden bieden veel mogelijkheden voor de geschiedenis liefhebbers met zijn talloze historische en archeologische monumenten, musea, paleizen en moskeeën.  Daarnaast heb je ook  interessante bezienswaardigheden in andere steden onder meer de stad Efeze met het huis van de maagd Maria, de stad Pamukkale, de Aardpiramiden in Cappadocië. De aangrijpende natuur met zijn prachtige watervallen zoals de Düden Waterfalls in Antalya en berglandschappen worden steeds meer en meer populairder. Zelfs voor jongeren bestaan er veel mogelijkheden zoals de ballonvaart over Cappadocië, paragliden over de “dode zee”, ongerepte zeestranden voor sportliefhebbers en het bruisende uitgaansleven. 

Algemene informatie

Turkije is de ideale gelegenheid voor zomervakanties met een zwoele klimaat van 35 tot zelfs 45 graden. Tijdens de zomermaanden kun je volop genieten van de heerlijke zon. Zelfs gedurende de winter bestaan er veel aangename mogelijkheden met het milde weer. Rond de berggebieden is het koude winterweer meer voelbaar, maar ook dan blijft het een top gelegenheid.
De Turkse economie bevindt zich in een sterke ontwikkeling, waarbij de tertiaire sector een belangrijke deel uitmaakt. De officiële munteenheid is de Turkse Lira, maar je kunt zo goed als overal met de euro, de dollar en zelfs met je creditcard betalen. 

test

hierkomt tekst